Széchenyi 2020

Megalakult a Balett Barátok Köre

Prométheusz új időpontban!
2022. február 1., kedd
Prométheusz: bemutató, közönségtalálkozó
2022. február 14., hétfő
Összes

Megalakult a Balett Barátok Köre

Régi álmunk vált valóra 2022. február 2-án, szerdán a Videoton Oktatási Központban: megalakult a Balett Barátok Köre. Nagyon örülünk az első csatlakozóknak és továbbra is várjuk azokat, akik szeretik a táncszínházat.

Az első klubdélutánon Egerházi Attila igazgató, Cristina Porres Mormeneo balettmester, magántáncos és Gimesi-Kramár Judit produkciós menedzser köszöntötte a jelentkezőket, akik szeretnének többet tudni a társulatról, a balettszínházról, szívesen betekintenének a színfalak mögé, részt vennének klubdélutánjainkon és a premierek utáni fogadásokon. Számukra exkluzív online tartalmakkal és egy kedvezményes jegyvásárlásra jogosító kártyával is készülünk.

Egerházi Attila igazgató elmondta: „Most jött el az ideje, hiszen most már a negyedik színházi évadunkat kezdjük meg. […] Most már kialakult egy olyan törzsközönsége Székesfehérváron a balettszínháznak – ami persze természetesen egyre bővül –, amire már lehet alapítani. […] Nyilván kevés létszámmal indulunk el, de én abban bízom, hogy az évek során a Balett Barátok Köre egyre dúsulni fog.”

Aki kedvet kapott a csatlakozáshoz, a jelentkezes@fehervaribalett.hu e-mail címen regisztrálhat a Balett Barátok Körébe. Hívunk és várunk mindenkit, aki szereti a táncszínházat.