Széchenyi 2020

Februárban újra nyílt nap

Meghallgatást tartottunk
2019. január 27., vasárnap
Nyílt nap volt a balettben
2019. február 16., szombat
Összes

Februárban újra nyílt nap

Februárban ismét nyílt napra invitálja a Székesfehérvári Balett Színház a tánc, a színház és a táncszínház iránt érdeklődő nézőket, akik szeretnének betekintést nyerni a város balettszínházának kulisszái mögé: február 16-án, szombaton 10 órától a Táncházban a vállalkozó szelleműek akár együtt is táncolhatnak a társulat tagjaival. Váltócipő vagy zokni használata kötelező!

A nyílt napnak ezúttal a Táncház nagyterme ad otthont, így kivételesen harminc résztvevője lehet az eseménynek. Vendégeink rendhagyó módon kortárs gyakorlatnak lehetnek tanúi és résztvevői, így azoknak is érdemes újra eljönni, akik az előző nyílt napjainkon már velünk voltak, hiszen újdonságokat vonultatunk fel.

Az érdeklődők a kortárs gyakorlat után tanúi lehetnek egy repertoár próbának. A testek „beszédét” a szavak követik: a résztvevőknek interaktív beszélgetés keretében alkalmuk nyílik találkozni a táncművészekkel, balettmesterrel, koreográfussal, valamint a társulat vezetőivel, majd a bátrabbak egy rögtönzött „próba” keretében együtt táncolhatnak a társulat táncművészeivel.

A február 16-án, szombaton 10–12 óra között zajló nyílt napra harminc érdeklődő regisztrációját tudtuk fogadni, a létszám betelt.

A tervezett program:

9.45 A látogatók fogadása a Táncház előtt

9.55 Csoportos bevonulás a terembe. Váltócipő vagy zokni használata kötelező!

10.00 Egerházi Attila balettigazgató tájékoztatója, majd nyilvános próba a közönség bevonásával és beszélgetés a koreográfussal, táncosokkal

Ilyen volt az előző, januári nyílt napunk: