»

Loading Events

« Összes esemény« All events

  • This event has passed.

Nyílt nap

január 26., 10.00 - 12.00

JegyinformációkTicket infos

Januárban ismét nyílt napra invitálja a Székesfehérvári Balett Színház a tánc, a színház és a táncszínház iránt érdeklődő nézőket, akik szeretnének betekintést nyerni a város balettszínházának kulisszái mögé: január 26-án, szombaton 10 órától a Táncházban a vállalkozó szelleműek akár együtt is táncolhatnak a társulat tagjaival.

A város új kulturális intézménye az évad során havonta rendez ilyen nyílt napokat egy-egy szombat délelőtt. Az esemény során fellebbentik a fátylat arról, hogy a Székesfehérvári Balett Színház táncművészei miként készülnek előadásaikra és miként áll össze egy táncszínházi produkció. Legutóbbi, novemberi nyílt napunk iránt is óriási volt az érdeklődés, a jelenlévők sok mindent szerettek volna megtudni Egerházi Attila balettigazgatótól és a társulat tagjaitól.

Az érdeklődők ezúttal is testközelből tekinthetnek meg egy balett- vagy kortárstánc-gyakorlatot, majd azt követően tanúi lehetnek egy repertoár próbának. A testek „beszédét” a szavak követik: a résztvevőknek interaktív beszélgetés keretében alkalmuk nyílik találkozni a táncművészekkel, balettmesterrel, koreográfussal, valamint a társulat vezetőivel. A bátrabbaknak egy rögtönzött „próba” keretében alkalmuk nyílik együtt táncolni a társulat táncművészeivel.

A január 26-án, szombaton 10–12 óra között zajló nyílt napra húsz érdeklődőt tudtunk fogadni, a létszám már betelt.

A tervezett program:

9.45 A látogatók fogadása a Táncház előtt

9.55 Csoportos bevonulás a terembe. Váltócipő vagy zokni használata kötelező!

10.00 Egerházi Attila balettigazgató tájékoztatója, majd nyilvános próba a közönség bevonásával és beszélgetés a koreográfussal, táncosokkal


Műsor- és jegyinformáció:

Jegyár: Ingyenes

RészletekDetails

DátumDate:
január 26.
IdőpontTime:
10.00 - 12.00

RendezőOrganizer

Székesfehérvári Balett Színház

HelyszínVenue

Táncház
Malom utca 6.
Székesfehérvár, Fejér 8000 Magyarország
+ Google Map
WeboldalWebsite:
www.artefolk.hu