Széchenyi 2020

Szeptemberi közönségtalálkozók

Új évad, új székhely
2022. August 24., Wednesday
Percről percre októberben is
2022. September 30., Friday
Összes

Szeptemberi közönségtalálkozók

Itt van az ősz, itt van újra, és vele együtt a közönségtalálkozók is folytatódnak. 2022. szeptember 21-én, szerdán 18 órakor a Balett Barátok Köre tart találkozót a balettszínház új székhelyén, a Kaszap István utca 6. szám alatti épületben, szeptember 26-án, pénteken 18 órakor a Hattyúk tava előadás előtt a Vörösmarty Színház kávézójában lesz közönségtalálkozó.

A Balett Barátok Köre szeretettel várja régi és új tagjait szeptember 21-én, szerdán 18 órakor az első őszi találkozóra, amikor a közönség számára is megnyílik a Székesfehérvári Balett Színház új székhelye, a Kaszap István utca 6. szám alatt. A baráti kör tagjai az új épületben részt vehetnek egy különleges tréningen, melyhez a szervezők azt kérik, a résztvevők hozzanak magukkal kényelmes tréningruhát.

A Vörösmarty Színházban szeptember 26-án, pénteken 19 órakor kezdődik a Hattyúk tava előadás. A bemutató előtt egy órával, 18 órától közönségtalálkozót tartanak a színház kávézójában. Az előadásra jegyek még kaphatók a színház jegypénztárában és a jegy.hu weboldalon.