Széchenyi 2020

Baráti kör

Szeretne többet megtudni a Székesfehérvári Balett Színház mindennapjairól, munkájáról, bemutatóiról, jövőt érintő terveiről?

Iratkozzon fel és legyen tagja a Székesfehérvári Balett Színház baráti körének!

A Székesfehérvári Balett Színház Székesfehérvár új kulturális intézményeként, 2018. augusztus 1-vel kezdte meg működését.

A balettszínház egyik lényegi és elsődleges célja, hogy a táncszínház sokszínű műfaját megismertesse és megszerettesse a székesfehérvári, valamint a Fejér megyei közönséggel.

A baráti kör exkluzív tagságot jelent. Mindamellett, hogy a balett színház jegyáraiból 5, illetve a társulat egyes bemutatói esetén, akár 10 százalék kedvezményt kapnak a tagok, a baráti kör tagjai részére kéthavi rendszerességgel szervezett összejöveteleken a tagoknak alkalmuk nyílik közelebbről megismerkedni a balett színház életével, továbbá találkozhatnak a társulat táncművészeivel, alkotókkal és a balettszínház munkatársaival.

A baráti kör tagságát illetően előzetes regisztráció szükséges. Regisztrálni Orbán Gábor művészeti titkárnál lehet, a muveszetititkar@fehervaribalett.hu, vagy a fehervaribalett@fehervaribalett.hu e-mail címeken.